Tak, witam. Kolejny artykuł też się ukaże, jednak jest za gorąco by pisać Aczkolwiek 1/3 tekstu jest gotowa
dulce et decorum est pro patria mori oculum pro oculo, dentem pro dente omnes qui acceperint gladium, gladio perebunt qui non est mecum, contra me est salus populi suprema lex Roma locuta, causa finita
Melduję posłusznie, że kucharz zawitał na pokład Oraz mam taką kwestię pod rozpatrzenie - mianowicie mam pomysł na kolejne dwa teksty kulinarne (śniadania oraz słodycze), a potem jestem otwarta na propozycje. Może jest coś w kuchni azjatyckiej, o czym szanowne towarzystwo chciałoby poczytać ^^ czekam na sugestie
"Find something you're passionate about and keep tremendously interested in it." Julia Child
Ja ma słabość do sajgonek, zwłaszcza takich, które nie zawierają mięsiwa. Poza tym interesuje mnie to coś dziwnego i bez smaku, co Azjaci chętnie wykorzystują w kuchni, czyli tofu.
No i z tego miejsca witam Zophiel na pokładzie i tuszę, że Twoja współpraca z serwisem będzie owocna i smakowita.
Każdy mężczyzna ma jakieś zalety. Trzeba mu je tylko wskazać
Co to sajgonek, to nie ma najmniejszego problemu myślę natomiast z tofu może być ciężko z tego prostego powodu, że nigdy nie było mi go dane spróbować, nie mówiąc już o gotowaniu przy jego użyciu ale coś wymyślimy na pewno ^^
"Find something you're passionate about and keep tremendously interested in it." Julia Child
Awatar dostałam od seme *^^* a co do sajgonek, to muszę poszukać, bo gdzieś mi mignął przepis z sajgonkami na parze o uśmiechającym się jedzeniu będzie oczywiście, bo jakże to śniadanie japońskie, które się nie uśmiecha